Tilbage på bloggen

Nå, så kom jeg endelig i gang igen her på bloggen. Jeg har taget tilløb til lææææænge at få den op at køre igen, og nu sker det endelig. Hvis du har besøgt mig her før, så ser du nok, at jeg er startet forfra og har slettet alle mine tidligere indlæg. Det, der lå her tidligere, var en stor sammensætning af gamle indlæg på alle de forskellige blogs, jeg har haft i tidens løb, og der var ikke rigtigt nogen rød tråd i noget som helst. Og sådan nogle elsker jeg jo. Røde tråde. Så nu er jeg startet forfra.

Planen med bloggen her er, at jeg vil fortælle om min hverdag og de ting, jeg går og beskæftiger mig med i dagligdagen. Der bliver især fokus på mit forsøg på at gøre mine forfatterdrømme til virkelighed. Det er nemlig det, jeg har gang i for tiden. Jeg arbejder fuldtid på at skrive en historisk roman, og den proces vil jeg gerne dele med andre. Nok mest af alt for ligesom at hænge mig selv op på opgaven og holde mig selv ved ilden, men det ville da klart være dejligt, hvis andre også kunne bruge mine tanker og oplevelser til et eller andet konstruktivt.

Det kan nogle gange godt være en ret ensom og isoleret proces at skrive en bog på fuldtid. Jeg har jo ingen kolleger eller nogen arbejdsplads, hvor jeg hører til, og der er kun én person at skyde skylden på, når ordene ikke vælter ned i tastaturet og ind på skærmen, og det er jo mig selv. Selvom jeg har rigtig god støtte fra min kæreste, Daniel, både rent praktisk i hverdagen og mentalt, når jeg tømmer mine tanker ud over ham, når han kommer hjem fra arbejde, så har jeg altså også brug for at dele mine tanker her online. Det har jeg fundet ud af på det seneste.

Så det er planen fremover. Jeg vil prøve at dele de oplevelser, jeg gør mig undervejs, og de op- og nedture, jeg rager til mig. Det vil nok også snige sig at par livsstils-agtige indlæg ind i form af noget boligindretning og rejseoplevelser, fordi det er det, jeg roder rundt med i min fritid, og fordi det jo også er en del af mig og min hverdag. Og ja, min interesse for true crime vil også klart komme til at ses på bloggen.

Jeg har i denne uge kastet mig ud i at teste skrivepladser ude i byen, fordi jeg har brug for at finde steder uden for hjemmet, hvor jeg kan arbejde. Som nævnt oven for, så har jeg jo ingen arbejdsplads og har indtil nu været slem til at isolere mig derhjemme ved skrivebordet. I takt med at foråret har meldt sin ankomst, så har jeg fået trang til at komme mere ud og blive inspireret, så det går det i for tiden.

Jeg vil derfor i en række indlæg “anmelde” forskellige offentlige skrivepladser, blandt andet forskellige læsesale, biblioteker og caféer, for det er nemlig en type blogindlæg, jeg selv har ledt lidt efter online, for ligesom at blive inspireret til at komme mere ud. Der er masser af gode muligheder her i København, så let’s go!

Og ja, her sidder jeg så i dag. På Københavns Universitetsbibliotek ved KUA på Amager. I går var jeg inde på Den Sorte Diamant. Selvfølgelig også med min elskede Macbook, kaffe og min Fitbit, der har talt de skridt, jeg har taget, på mine gåture frem og tilbage. Så får man lige motionen ordnet samtidig med, at man kommer ud at sidde i samfundet blandt andre mennesker. Smart!

Skriv en kommentar