Jeg har vundet en bog!

Nåeh, hva? Så så man lige mig deltage i en konkurrence hos True Crime Agency og vinde Jacob Buch-Jepsens bog “Jeg som anklager”, som er skrevet i samarbejde med Stine Bolther. Den udkommer her den 29. marts, og jeg glæder mig virkelig til at få fingre i den.
Jeg deltager normalt aldrig i konkurrencer, men da jeg kiggede True Crime Agencys nyhedsbrev igennem den anden dag og så konkurrencen i bunden af mailen, tænkte jeg, at jeg da lige ville give det et forsøg. Og det var dæleme da godt, at jeg gjorde det, for jeg vandt. Hurra!
Jeg kan for resten klart anbefale at melde sig til True Crime Agencys nyhedsbrev og tjekke deres podcast af samme navn ud, hvis man, som jeg, er glad for dansk true crime. Det er nemlig hos True Crime Agency, at mange af de kendte nuværende og tidligere politifolk, retsmedicinere og advokater, som man ofte ser i medierne, er tilknyttet som foredragsholdere.
Sammen med Randy Thybo er bureauet stiftet af Stine Bolther, der har været ghostwriter på bøger af blandt andre Ove Dahl, Kurt Kragh, Jens Møller Jensen og seneste Jacob Buch-Jepsens. Der er masser af spændende information at finde på agenturets hjemmeside, og også podcast-afsnittene giver et godt indblik i foredragsholdernes viden og erfaringer, og små smagsprøver på deres bøger og foredrag.
Btw. Det er altså ikke bare fordi, jeg har vundet en bog, at jeg taler så varmt om True Crime Agency. Jeg har længe haft et indlæg om foretagendet liggende på tegnebrættet, da jeg har lyttet interesseret med på deres podcasts og er vild med de bøger, Stine Bolther her været med til at skrive. Creme de la creme af dansk true crime! Så er det sagt…

Skriv en kommentar