Hallo bloggen, my old friend…

Jeg har brugt en masse tid på det sidste på at tage tilløb til at komme i gang med at blogge her igen. Jeg savner simpelthen at have mit eget lille sted online, hvor jeg kan dele mine tanker og ævle om nogle af de ting, der rører sig i min hverdag og i mit hoved.

Og ja, så så man lige mig starte min blog op igen lige på det tidspunkt, hvor stort set alle andre lukker deres ned. Selvom der nok er mange, der vil mene, at bloggen er død som medie, og at det ikke længere giver mening at sidde og gale op i sit eget lille ekkokammer, så synes jeg alligevel, at det giver mere mening end nogensinde for mig at begynde at skrive her igen. Jeg savner virkelig et sted, hvor jeg kan være kreativ og øve mig i at skrive.

Jeg er her hverken for at lukrere eller influere. Jeg er her simpelthen, fordi jeg savner de gode gamle Blogspot- og LiveJournal-dage, hvor man hyggede sig med at blogge, og hvor man opbyggede sit eget lille arkiv online over hverdagens trivialiteter og oplevelser.

Mit behov for at dele ud kommer nok især af, at jeg arbejder hjemme og altså ingen kolleger har at snakke med på daglig basis. Så bloggen er også tænkt som en form for erstatning for kaffepause-snakken, de fleste hygger sig med på arbejdspladsen. Også selvom det her nok ender med at foregå som ren monolog.

Så skal vi ikke bare aftale, at blogging på old-school-navlepiller-måden er totalt retro her 2022? At blogging allerede er blevet så umoderne, at det er tid til, at det bliver fedt igen? Lidt ligesom Magnus Corts overskæg og Crocs på Tour-podiet…

Apropos Touren, så er mit hjemmekontor flyttet ind foran fjerneren i de her dage. Jeg er som mange andre danskere blevet fuldstændigt hooked på at følge med i Tour de France. Jeg fulgte også med sidste sommer, men i år har det næsten taget overhånd. Det hjælper selvfølgelig også, at danskerne har klaret sig så forrygende i år.

Det bliver helt mærkeligt, når det hele slutter i Paris på søndag, men vi tager heldigvis på ferie mandag, så abstinenserne er forhåbentligt aftaget, når hverdagen melder sig igen derefter.

Skriv en kommentar